Du er her. Naestved Jagtforening > Udvalg og Aktiviteter > Arangementer

Her annoncerer vi det næste arrangemant.

012.JPG

Kursus aften - Lav dine egne grillpølser af vildt

Vi kender det alle sammen. Der ligger altid lige et stykke vildt nederst i fryseren som vi har overset. Det kan være hals fra rådyr, bov eller bare lidt blandede stykker småkød der bliver glemt.

Det er der råd for nu. Der er nemlig i år mulighed for at lave dine egne grillpølser med dit eget vildt, under kyndig vejledning fra slagterne hos Slagter Jacob Kalundborg.

Det bliver “hands on” d.v.s. At i selv skal i gang med at røre, ælte og stoppe i tarm. Det meste kød kan bruges og vi sørger for snitter og ekstra kød som tilkøbes.

Prisen for kurset er kr. 400,- per person incl. Krydderier, tarme samt opskrifter og forsendelse af de færdige pølser.

Max antal deltagere 12 personer

Dato for kursus er torsdag 16.11. 2017 fra kl. 18:30

Hos Slagter Jacob, Kordilgade 10, 4400 Kalundborg

Der vil blive arrangeret samkørsel fra Næstved

Tilmelding og yderligere info kontakt John Vinsbøl 28 88 51 73 eller mail jpvi@selandia-ceu.dk

-----------------------------------

Se eventuel link : http://www.slagterjacob.dk

Næstved Jagtforening har tur til

SUSEGÅRDEN i Sverige

21. april 2018.

Susugrden.jpg

Næstved Jagtforening betaler busturen for medlemmer af foreningen og disse medlemmer har fortrinsret til turen.

Øvrige priser :

Instruktør f.eks. For 4 personer: 1520 sek pr. time

Baneleje  uden instruktør: 200 sek/person for 2 timer,   hvis du ønsker at leje banen f.eks.  i 4 timer eller mere, er prisen  350sek/person.

De som ønsker instruktør betaler ikke baneleje

Patroner og lerduer :140 sek/serie ( 25 patroner og duer). Patroner skal købes på Susegården.

Husk jagttegn og  svensk våbenlicens. Hvis I behøver hjælp til at løse våbenlicens, så henvend jer til Ole Trolle Nyvang, kokhaven123@gmail.com.

Sidste tilmelding er: 1.april 2018.

Tilmelding til Ole Trolle Nyvang kokhaven123@gmail.com.

Vi håber at se dig.

Næstved Jagtforening