Du er her. Naestved Jagtforening > Udvalg og Aktiviteter > Skydeudvalget > Riffelskydning

Trænings- og indskydning med jagtriffel 2018

Næstved Jagtforening afholder trænings- og indskydning på

Karrebæktorp skydebane

Lørdag den 28. april 2018                     Start kl. 09.00 – sidste indskrivning kl. 15.00

Lørdag den 12. maj 2018                       Start kl. 09.00 – sidste indskrivning kl. 15.0

Al skydning er fra 100 meter standpladsen. Der må skydes med bane/jagt riffel kaliber 5,6 til 11.0

Der skydes på 3 baner.

Pris pr. deltager kr. 50.

Der kan betales med MobilePay.

For at undgå for lang ventetid, vil der blive en begrænsning på 3 serier á 3 skud, derefter må man gå bag i en evt. kø, hvis man ønsker at skyde mere. Du kan skyde det antal runder, du ønsker på dagen. Det er til samme pris.

Hvis du vil være sikker på, at din riffel er korrekt indskudt, og du selv vil være dus med dit skydevåben og din ammunition, så viser al erfaring, at det er nødvendigt at træne.

Husk - hvis du ikke øver dig, så bliver du aldrig bedre.

Hvis du har behov for yderligere oplysninger så kontakt en af følgende:

Flemming Prægel:                                                          mobil tlf. 28 30 57 75

Gert Wulff:                         Tlf. 55 73 80 94                  mobil tlf. 51 52 35 65

Kørselsvejledning:

Kør fra Næstved mod Karrebæk/Skælskør. I rundkørslen drejes fra mod Skælskør.

Skydebanen er beliggende på venstre side af landevejen mod Skælskør.

Adressen er: Skælskørvej 35, Karrebæk, 4736 Karrebæksminde

For at kunne deltage i træningsskydningen skal der forevises gyldigt medlemskab af Danmarks Jægerforbund, gyldigt jagttegn og gyldig våbentilladelse.

Dette af hensyn til forsikringsdækning.

For at bevise behovet for tid på skydebanen vil vi opfordre medlemmerne til at benytte tilbuddet.

Skydeudvalget