06-06-2018: Temaaften om råvildt

Temaaften om Råvildtforvaltning og samforvaltning med då- og kronvildt
Kreds 6 og 7 inviterer til temaaften om råvildtforvaltning og samforvaltning med då- og kronvildt. Flere steder i landet er der åbenbare udfordringer med at få genskabt robuste bestande af råvildt i de områder, der har været ramt af sundhedsproblemer. Kan vi gøre noget for forebygge mulige problemer i råvildtbestandene, og hvordan spiller det sammen med forvaltning af då- og kronvildt? Det er nogle af de emner vi behandler på temamødet.

24-05-2018: Naturmødet skudt i gang med ministerbesøg hos jægerne

Den nye miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen åbnede årets Naturmøde i Hirtshals på den store scene og gik herefter ned for at hilse på jægerne og Claus Lind Christensen i Danmarks Jægerforbunds telt – det resulterede i en olfert til den nye minister.

23-05-2018: Landmanden som naturforvalter

Torsdag den 24. maj kl. 15-16 på forskningsskibet AURORA er Jægerforbundets jagtfaglige chef, Niels Søndergaard, inviteret til at debattere emnet: landmanden som naturforvalter.

23-05-2018: Ulven, jægerne og samfundet

Lørdag den 26. maj kl. 12.00-12.45 byder Danmarks Jægerforbunds formand, Claus Lind Christensen, alle med interesse for ulven velkommen i Jægerforbundets telt til en debat a la Højlunds forsamlingshus.

23-05-2018: Racedysten 2018

Danmarks Jægerforbunds traditionelle racedyst afholdes i år den søndag den 29. juli i henholdsvis Skive, Vissenbjerg og Stenlille.

22-05-2018: ”Vildt Gastronomi” skal få danskerne til at spise vildt

En ny landsdækkende forening, ”Vildt Gastronomi” skal få danskernes øjne op for vildtkødet som en kulinarisk og sund i råvare. Vi er nemlig så privilegeret i Danmark, at vildtet nærmest byder sig til lige uden for døren. Nu skal det inviteres ind på tallerkenen.

22-05-2018: Vi passer godt på dine data

Den 25. maj 2018 træder den nye EU-persondataforordning i kraft. Med den følger nye regler for, hvordan vi i Danmarks Jægerforbund må og skal håndtere personoplysninger om vores medlemmer. De nye regler betyder samtidig, at du som medlem får nye rettigheder.

22-05-2018: Sådan udpeges DJs repræsentanter til De Regionale Hjortevildtgrupper

Processen med at udpege Danmarks Jægerforbunds repræsentanter i De Regionale Hjortevildtgrupper til den kommende fireårige periode er godt gang. Læs hvordan processen er, og hvad arbejdet indebærer her.