06-02-2020: Jagttegnskursus 2019

Skal du have jagttegn?
Har du lyst til at tage jagttegn, så kom til intro-aften på Brolæggervænget 14, 4700 Næstved, den 6/2 kl. 18.30, hvor vi gennemgår kursusplanen, bestiller bøger og hvor endelig kursustilmelding og betaling finder sted.

21-05-2019: Bestanden af mårhund er ude af kontrol

Om få år vil antallet af mårhunde i Danmark eksplodere. Danske jægere er ude i en Mission Impossible når de forventes at dæmme op for den stadig mere problematiske mårhund, hvis styrelser og politikere ikke hjælper med at rydde hindringerne af vejen.

21-05-2019: Bornholmsk ræv fanget på vildtkamera

For første gang i 30 år synes det nu bevist, at ræven er tilbage på Solskinsøen. En lokal jæger fangede forleden det, der sandsynligvis er en ung tæve, med vildtkameraet. Ræven på billedet her har dog intet med den bornholmske ræv at gøre.

21-05-2019: L&F og DJ: Mere natur i landbrugslandet

Levestederne for dyr og planter i det opdyrkede landbrugsland svinder ind. Derfor skal EU sikre stærkere fødekæder i fremtidens landbrug. Det mener jægerforbundet og Landbrug & Fødevarer.

20-05-2019: Regeringen og DF begår stor naturfejl

Regeringen og Dansk Folkeparti ønsker at den økologiske landsbrugsdrift på Kalø Gods skal vige for uberørt natur. Men det er helt uigennemtænkt, mener Danmarks Jægerforbund.

20-05-2019: Smøl i Justitsministeriet koster arbejdspladser

Danske forhandlere af jagt- og sportsvåben, jagtforretninger og leverandører er sat under et voldsomt pres. I ni måneder, siden juni 2018, har små detaljer i den danske våbenlovgivning afholdt forhandlere fra at kunne demonstrere og overlade jagt- og sportsvåben til potentielle købere under kontrollerede forhold på godkendte skydebaner.

20-05-2019: Racedysten 2019

Danmarks Jægerforbunds traditionelle racedyst afvikles i år søndag den 28. juli i henholdsvis Skive og Stenlille. Prøven på Fyn afholdes af praktiske årsager først lørdag den 3. august. Alle stambogsførte hunderacer er velkomne.

20-05-2019: Spændende jægerdage på Naturmødet

Under temaet ”Fra snak til handling” løber Naturmødet i år af stablen fra 23.-25. maj i Hirtshals. Som de foregående år er jægerforbundet rigt repræsenteret med både egen stand og i debatter.