02-01-2017: Fortsæt med at sende kæber ind

Tandsnitsanalyse til aldersbestemmelse af kronvildt er den bedst tilgængelige metode. Derfor opfordrer Danmarks Jægerforbund fortsat til, at jægerne sender kæber ind til analyse. Vi har en forpligtigelse som ansvarlige vildtforvaltere til at indsamle viden, siger jægerformand Claus Lind Christensen.

31-12-2016: Læs i Jæger januar 2017

Januars jæger er på vej ud i postkasserne. 2017 er et jubilæums år for Danmarks Jægerforbund og det markerer bladet med en markant forside og et jubilæumsteme. Derudover er der naturligvis masser af jagtstof. Læs et gratis uddrag her.

31-12-2016: Læs i Jæger januar 2017

23-12-2016: God jul - vi ses i det nye år

Danmarks Jægerforbund ønsker god jul og godt nytår til alle. Fra den 23. december til 2. januar holder telefoner, Facebook, hjemmeside og vores andre kanaler juleferie.

23-12-2016: God jul - vi ses i det nye år

22-12-2016: Fødevarestyrelsen skærper kontrol med importerede fasaner og agerhøns

Fødevarestyrelsens seneste kontroller viser, at der er alt for dårligt styr på sporbarheden ved indførsel af fjervildt fra udlandet. Bæredygtig Jagt vil i det nye år komme med forslag til, hvordan der kan bringes orden på forholdene.

21-12-2016: Kontingentopkrævning

Vi sendte mandag den 19. december opkrævninger afsted. I modsætning til tidligere år fremsendes kun én opkrævning pr. medlem – uanset antallet af medlemsskaber.