16-06-2018: Jægernes plastforurening i TV-avisen

TV-avisen kunne fredag aften i udsendelsen 18.30 fortælle om jægernes efterladte plast i naturen fra haglpatroner. Se indslaget længere nede i historien.

16-06-2018: Ulvetimen på folkemødet

Også på Folkemødet er ulven tema for flere debatter, ligesom den var på Naturmødet i Hirtshals.
Udover debat hos Landbrug & Fødevarer med bl.a. miljø- og fødevareministeren havde Ringkøbing-Skjern Kommune inviteret til debat. Danmarks Jægerforbunds jagtfaglige chef Niels Søndergaard var inviteret sammen med Landbrug & Fødevarer og DCE, Århus Universitet i ”ulvetimen” torsdag. Oplægget til debatten var en saglig og fredelig debat. Og det blev det med stort fokus på fagligheden og anerkendelse af de mange forskellige holdninger og oplevelser med ulvens tilstedeværelse i Danmark.

15-06-2018: Folkemødet 2018: Hvordan får vi børnene tilbage til naturen?

Alt for mange børn kommer for lidt ud i naturen. Hvis skal det laves om, så kræver det bredt samarbejde mellem de grønne organisationer, forældre, det civile samfund og regeringen. Det var konklusionen på et arrangement hos Danmarks Jægerforbund på Folkemødet, hvor blandt andet undervisningsminister Merete Riisager deltog. Se videoen nede i teksten.

14-06-2018: Landbrugets bi-anbefalinger mangler helhedstænkning og faglighed

Landbruget har udsendt ti bi-venlige anbefalinger til landmændene. Selvom det er en start, er det mangelfuldt på fagligheden og uden helhedstænkning. Og så er det langt fra et mål om mere natur i det åbne land, mener Jægerforbundet.

14-06-2018: Seminar med Janne Vendelbo

40 motiverede og engagerede jagthundeejere med hunde i alderen 8 uger til 12 måneder var lørdag den 2. juni mødt op til et inspirerende hvalpe- og unghundeseminar med hundeinstruktøren Janne Vendelbo.

14-06-2018: Seminar Jane Vendelbo

14-06-2018: Hvad med mig i sommerferien?

Sommerferien nærmer sig med hastige skridt og hvis din hund ikke skal med dig på ferie, er det måske tid at overveje, hvad den så skal. Måske kan en privat hundepasser være en mulighed!

13-06-2018: Hvordan får vi børnene tilbage i naturen?

Det handler både om kreativitet, Danmarks fremtid og uddannelsen som menneske, når hjerneforsker Kjeld Fredens fortæller om vigtigheden af, at børnene kommer ud naturen. Men hvordan sikrer vi os, at det hele ikke kommer til at handle om det digitale? Det sætter Danmarks Jægerforbund til debat på Folkemødet på Bornholm.