11-06-2018: De nye regionale hjortevildtformænd er udpeget

På hovedbestyrelsesmødet den 9. juni 2018 i Danmarks Jægerforbund blev de nye regionale hjortevildtformænd udpeget.

11-06-2018: Debat om opfordring til ulovligheder

I sidste uge nåede debatten om opfordringer til ulovligheder – specielt med hensyn til ulven – nye højder. Sagen blev behandlet på hovedbestyrelsesmødet, som man siden i fredags har kunnet læse her på hjemmesiden.

08-06-2018: Jægerforbundet tager skarpt afstand fra ulveudtalelser

I dagens medier raser en voldsom debat om, hvordan et medlem fra en lokal jagtforening rådgiver om, hvordan en ulv kan skydes, uden at det får konsekvenser for lovbryderen. Fra Danmarks Jægerforbunds side tages der naturligvis skarpt afstand fra den ulovlighed, der opfordres til.

08-06-2018: Video: Fra grovpartering til grill

Se vores film, der giver dig kyndig vejledning om grovpartering og udskæring af råvildt. Og gode råd til at få dit vildtkød korrekt og hygiejnisk op i din gryde - eller ud på grillen

07-06-2018: Kan det betale sig at arbejde frivilligt? Ja (Bliv) NaturligVis!

Når man slår ordet nørd op i en ordbog, står der, at en nørd er et slangudtryk for en person med en stor interesse for et enkelt eller fle-re emner. Nørd er derfor en passende beteg-nelse for samtlige frivillige, jeg har mødt i projektet Bliv Naturligvis.

07-06-2018: Video: Test af skydebriller

Danmarks Jægerforbund testede forleden skydebriller i en uofficiel test. Der blev skudt på både fem og ti meter, som brillerne klarede uden problemer. Skal du på jagt eller skydebane, så overvej at invester i et par ballistisk godkendte skydebriller.

06-06-2018: Ulven til debat på Naturmødet

Ulvens berettigelse i den danske natur er et omdiskuteret emne i øjeblikket. Derfor blev det også vendt og drejet til Naturmødet 2018 i Hirtshals. Formanden for Danmarks Jægerforbund, Claus Lind Christensen, deltog i flere debatter, hvor han gjorde det klart, at Jægerforbundets natursyn giver plads til en hjemmehørende art som ulven, selvom det ikke er uden udfordringer.

06-06-2018: Temaaften om råvildt

Temaaften om Råvildtforvaltning og samforvaltning med då- og kronvildt
Kreds 6 og 7 inviterer til temaaften om råvildtforvaltning og samforvaltning med då- og kronvildt. Flere steder i landet er der åbenbare udfordringer med at få genskabt robuste bestande af råvildt i de områder, der har været ramt af sundhedsproblemer. Kan vi gøre noget for forebygge mulige problemer i råvildtbestandene, og hvordan spiller det sammen med forvaltning af då- og kronvildt? Det er nogle af de emner vi behandler på temamødet.