Du er her. Naestved Jagtforening > Nyheder

Nyheder

13-12-2018: 14. december: Fugle på flugt


Gennem mælkebøtter og græsstrå går flugten. I dagens julekalender skal du gætte fugle i en lidt anderledes flugt.

13-12-2018: Mårhunden hårdere mod de jordrugende fugle end først antaget


Mårhunden er et af de helt store samtaleemner. Den har spredt sig fra Jylland til Fyn, men det er ikke kun i Danmark, den folder sig ud. I Finland er den nu så talrig, at det er den art, der nedlægges næst flest af. Med så stor en bestand kan det ikke undgås, at den har en indflydelse på de byttedyr, den er ude efter. Faktisk viser det sig, at den er et større problem mod de jordrugende fugle end først antaget.

13-12-2018: 13. december: Hvem er gået på lette tå?


Julekalenderen mindes igen i dag med længsel tilbage på dagene med sne - og nysatte spor. Men hvem har været forbi? Deltag og vind.

13-12-2018: Øget dialog og samarbejde om naturen i det åbne land


I dagens udgave af Landbrugsavisen har formand for Danmarks Jægerforbund Claus Lind Christensen skrevet et debatindlæg sammen med viceformanden i Landbrug & Fødevarer, Lone Andersen. Læs det her.

12-12-2018: Pas på med at købe kniv på nettet


Det kan koste jagttegnet, hvis du køber den forkerte kniv på internettet. Overvejer du at købe fra en udenlandsk side, er opfordringen klar: Lad være.

11-12-2018: 12. december: Hvad er dette?


Det føles som om, at vi har spurgt om det før. Men vi gør det igen bag dagens kalenderlåge: Hvad er dette?

11-12-2018: Næstformand i L&F: Der skal være plads til vildsvin – på sigt


Formand Danske Slagterier og næstformand i Landbrug & Fødevarer Asger Krogsgaard mener, at der skal være plads til en vild bestand af vildsvin i Danmark. Men først når der er styr på afrikansk svinepest.

10-12-2018: Miljø- og fødevareminister fordobler pulje til bekæmpelse af mårhunde


Der har været meget stor interesse for tilskudspuljen til mårhundejægeres indkøb af vildtkameraer og fælder. Miljø- og fødevareminister Jakob Ellemann-Jensen er derfor klar med yderligere 200.000 kroner i kampen mod mårhunden.