05-06-2018: Kom til temaaften om då- og kronvildt i Silkeborg

Den 20. juni afholder Danmarks Jægerforbund en temaaften om då- og kronvildtforvaltning i Silkeborg Medborgerhus.

04-06-2018: FM i kombineret jægerskydning: Veteran slog dem alle

Den mest alsidige våbenføre jæger i Danmark er den pensionsmodne Aage Teglgaard. Det står klart efter at Danmarks Jægerforbund søndag den 3. juni afviklede sit forbundsmesterskab i kombineret jægerskydning eller nordisk kombi, som det tidligere blev kaldt.

04-06-2018: Vildsvinehegn langs grænsen vedtaget

Et bredt flertal i Folketinget har i dag vedtaget, at der skal sættes et vildsvinehegn op langs grænsen. Hegnet er et af flere initiativer, der skal forebygge, at afrikansk svinepest kommer til Danmark.

04-06-2018: FM i Natur- og Jagtsti 2018: Nye tider med tre rækker

Forbundsmesterskabet i Natur- og Jagtsti 2018 blev afholdt 2. juni i Vestermarie Plantage på Bornholm i regi af kreds 8 – mesterskab var i år uden holdkonkurrencen, men med tre rækker.

02-06-2018: Levering af Jæger i Juni

Juni/juli nummeret af Jæger lander i postkasserne hos vores medlemmer mellem den 1. og den 8. juni. Men allerede nu, kan du læse bladet i appen.

01-06-2018: Chokerende afgørelse i Rebild Kommune

13 byrådsmedlemmer mod 12 har stemt for en ny lokalplan, der efterlader jægerne i Rebild Kommune uden en skydebane. Lokalt medlem af Danmarks Jægerforbunds hovedbestyrelse er chokeret.

01-06-2018: Danske ulve vandrer til Tyskland

Tre af ulvene fra hvalpekuldet 2017 i Vestjylland er med sikkerhed vandret til Tyskland. Det offentliggør forskerne i dag.

31-05-2018: Indvielse af nationalpark Kongernes Nordsjælland: ”Der er et yndigt land!”

De rødhvide papirflag flimrede i sommervarmen, og mobiltelefonerne blev holdt i strakt arm for at få et billede af dronningen, da Danmarks femte nationalpark blev indviet tirsdag eftermiddag.