• Næstved Jagtforening

Nyhedsoversigt

9. jan. 2020
Resultatlister fra kvalifikationsskydningen i jagtfeltskydning d. 23. juni 2019 i Ulfborg. Forbundsmesterskabet foregår samme sted d. 22. september 2019.
3. dec. 2019
Stig Jørgensen kommer og deler ud af sine erfaringer med opbygning og vedligehold af ”baitpladser” samt hvilket grej der er nødvendigt.
3. dec. 2019
Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer Dette er en nyhed om fremtidens geværer

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

11. okt. 2019
Læs alle referaterne fra kredsens bestyrelsesmøder her.
11. okt. 2019
Læs mere om tid og sted for haglskydeprøverne i kreds 6 i 2019.
14. aug. 2020
Der mangler fortsat ikke udfordringer i det midt- og vestjyske; og kampgejsten er intakt. Norbert Ravnsbæk blev genvalgt til hovedbestyrelsen.
14. aug. 2020
Som medlem har du mulighed for at møde de to formandskandidater til et af fire valgmøder, der afholdes i den kommende tid. Man skal tilmelde sig, og der er stadig ledige pladser.
14. aug. 2020
Danmarks Jægerforbund har planlagt en række dialogmøder om udsætning af fjervildt samt jagt på udsat fjervildt.
13. aug. 2020
Alle mink, som er reguleret i naturen, bør meget gerne indsamles og undersøges. Aflever dem hos den lokale vildtkonsulent. Det gælder mink i hele landet.
13. aug. 2020
Torsdag aften på DR 1 skulle Jørgen og Nikolaj fra Nak & Æd på jagt efter en råbuk på Djursland. Jagtfaglig chef i Danmarks Jægerforbund var med på jagten.