06-12-2018: 7. december: Mysterium i skoven

Dagens spørgsmål i julekalenderquizzen er ret kort: Hvem har lavet dette? Har du svaret, kan du deltage og vinde lige her.

06-12-2018: Brug demokratiet i DJ!

Jægerforbundets formand, Claus Lind Christensen, opfordrer medlemmerne til at bruge demokratiet i jægerforbundet i forbindelse med de mange organisatoriske møder henover vinteren og foråret. Og det gælder både i forhold til at fremme forslag og ved personvalg.

06-12-2018: Jægernes haglskåle er med i regeringens plastikhandlingsplan

Regeringens plastikhandlingsplan landede i går med 27 initiativer, der skal mindske spild af plastik. Udvikling af alternativer til jægernes plastik-haglskåle, og et kommende forbud mod dem, er med som et punkt.

06-12-2018: Jægernes Naturfond har brug for din hjælp

Hvis du støtter Jægernes Naturfond med 200 kroner, kan dine penge lige nu blive til meget mere. Fonden mangler nemlig din støtte, hvis den skal nå på SKATs liste over godkendte, almennyttige foreninger.

06-12-2018: 6. december: Sikre haner

Bag dagens låge finder du et våbenspørgsmål. Væk er spor, ekskrementer og dyrerester, men der er stadig en hane.

05-12-2018: Forstyrrelser på hjemmesiden fredag

Fredag den 7. december efter 14.00 tester vi vores servere. Det betyder, at du måske kan opleve udfald på vores systemer.

05-12-2018: 5. december:

Nogle krummelurelige fødder - men hvad søren stammer det fra? Deltag i quizzen bag dagens låge i julekalenderen her.

05-12-2018: 5. december: julekalenderquiz i nye sko