• Næstved Jagtforening

Nyhedsoversigt- Lokale nyheder vises øverst derunder nyheder fra kreds og Forbund

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
21. feb. 2024
Naturstyrelsen modtager ræve - faldvildt, trafikdræbte og nedlagte - fra hele landet i en indsats for at kortlægge den farlige dværgbændelorm.
20. feb. 2024
Styrket samarbejde og koordineret indsats for forvaltning af trækvildt var temaet på det årlige stormøde mellem de syv medlemslande i Waterfowlers' Network.
19. feb. 2024
Husk, at ræv må reguleres fra 1 time før solopgang til 1 time efter solnedgang i hele februar uden forudgående tilladelse.
19. feb. 2024
Et treårigt projekt viser vejen frem for bornholmske lærker, viber og agerhøns. Projektet er et samarbejde mellem flere organisationer - heriblandt DJ.
14. feb. 2024
Har du mod på at teste dine evner i aldersbedømmelse? Danmarks Jægerforbund inviterer dig til at deltage i vores spændende hjortequiz!