• Næstved Jagtforening

Nyhedsoversigt- Lokale nyheder vises øverst derunder nyheder fra kreds og Forbund

Tur med NÆSTVED JAGTFORENING   Til SUSEGÅRDENS SKUTSKOLA I Sverige Lørdag den 20.august 2022
Reserver allerede nu dagen, til en dag med gode oplevelser, og god undervisning af professionelle instruktører.
Kontakt :
Ole Trolle Nyvang
Mobil:20877306
Mail:kokhaven123@gmail.com
20. aug. 2022
Tur med NÆSTVED JAGTFORENING Til SUSEGÅRDENS SKUTSKOLA I Sverige Lørdag den 20.august 2022 Reser...

Kredsnyheder

Nyheder fra DJ

25. maj 2022
Det er tid til et kredsmesterskab for bueskytterne i kreds 6-7. I år afholder vi arrangementet på Gunderslevholm. Samtidig afholder kreds 8 Det Gyldne Slip.
1. jul. 2022
Den foreløbige vildtudbyttestatistik viser, at vildtudbyttet er faldet med knap otte procent. Man skal dog passe på med at konkludere, vurderer DJ’s jagtfaglige chef.
1. jul. 2022
De nye jagttider er i dag trådt i kraft. Vær bl.a. OBS på at jagttiden for ringdue er flyttet fra den 10. til den 11. november.
1. jul. 2022
Ikke mindst DJ's stand og telt er et besøg værd på Landsskuet i Herning, som efter et par år med corona nu igen slår dørene op for titusindvis af besøgende.
30. jun. 2022
Jægerforbundets online ERFA-møde havde besøg af Søren Egelund Rasmussen fra Miljøstyrelsen, som orienterede om jagtprøven, Vildtforvaltningsrådet og den obligatoriske efteruddannelse.
30. jun. 2022
Ikrafttrædelse af den reviderede vildtskadebekendtgørelse sker alligevel ikke pr. 1. juli, sådan som det var forventet. Det sker formentlig den 1. januar 2023.